Miina Lukkari

  • valokuvaus
  • graafinen suunnittelu
  • video

Tule kuvattavaksi

01 Varaa kuvausaika
Kun tiedät haluavasi kuvaukseen, lähetä minulle viestiä. Kerro, millaisesta kuvauksesta olisi kyse, milloin ja missä. Otan sinuun yhteyttä. Paikka ja aika sovitaan sitten yhdessä.
02 Valitse kuvauspaikka
Kuvaus voidaan toteuttaa sisällä ja/tai ulkona. Voit ehdottaa lempimiljöötäsi tai voin etsiä sopivan kuvauskohteen toiveiden perusteella. Kuvaan koko Kainuun alueella, pääasiassa Kajaanissa.
03 Tule kuvattavaksi
Minulla on kotona Kirkkoaholla pieni kotistudio, jossa kuvaan muun muassa studiopotretit sekä tuotekuvat. Suuremmalle kokoonpanolle ja lapsille rakennan studion isompaan tilaan.

Muuta

Studio keskelle metsää
Käytössäni on mustien ja valkoisten taustojen lisäksi lukuisia vaaleita ja tummia värikartonkeja ja taustakankaita sekä Elinchromen ammattilaiskäyttöön tarkoitetut studio- ja akkusalamat valonmuokkaimineen. Studion voi siis käytännössä pystyttää mihin vain - vaikka jalkapallokentän reunalle tai keskelle metsää.

Lähetän halutessasi mallikuvan taustakartonkien väreistä.
Digital Art & kuvankäsittely
Digital Artissa yhdistyvät perinteinen valokuvaus ja kuvankäsittely. Photoshopissa tavallinenkin valokuva herää uuteen eloon. Mahdottomasta tulee mahdollista ja pikkutytötkin lentävät.

Fantasiakuvauksessa ja useasta eri kuvasta muodostuvissa komposiittikuvissa työ hinnoitellaan tuntiveloituksella, koska kuvat täytyy ideoida sekä kuvaus suunnitella ja valmistella etukäteen. Teen tarvittaessa kuvankäsittelyä myös asiakkaan omiin kuviin.
Tulostus ja kuvatuotteet
Käytössäni on myös ammattitason valokuvatulostin. Pystyn tulostamaan tarpeen ja kiireen vaatiessa omille kuvausasiakkailleni pieniä määriä kuvatulosteita A3+ kokoon saakka Fine Art- ja premium-valokuvapapereille (mm. Hahnemühle Fine Art -taidepaperit ja premium-valokuvapapaperit sekä Canonin oma Pro Platinum -sarja). Varastossani ei kuitenkaan ole pohjukkeita, paspoja tai kehyksiä.

Suosittelen mielelläni kuvatuotteillesi sopivan toimittajan.
Tämä sivusto käyttää keksejä.

Sisältö on suojattu. Hiiren kakkospainike ei toimi täällä.