Miina Lukkari

  • graafinen suunnittelu
  • valokuvaus
  • video
  • graafinen suunnittelu
  • valokuvaus
Valokuvauspalvelut

Tule kuvattavaksi!


Muotokuvat, hääkuvaukset, valmistujais- ja rippikuvat, lapsikuvat, yritys- ja mainoskuvaukset Kajaanissa ja Kainuun alueella. Kuvausmahdollisuus myös naapurimaakunnissa, ja tilauksesta kauempanakin. Varaa kuvausaika, valitse kuvauspaikka ja tule kuvattavakseni!
01 Varaa kuvausaika
Kun tiedät haluavasi kuvaukseen, lähetä minulle viestiä. Kerro, millaisesta kuvauksesta olisi kyse, milloin ja missä. Otan sinuun yhteyttä. Paikka ja aika sovitaan sitten yhdessä.
02 Valitse kuvauspaikka
Kuvaus voidaan toteuttaa sisällä ja/tai ulkona. Voit ehdottaa lempimiljöötäsi tai voin etsiä sopivan kuvauskohteen toiveiden perusteella. Kuvaan koko Kainuun alueella, pääasiassa Kajaanissa.
03 Tule kuvattavaksi
Minulla on kotona Kirkkoaholla pieni kotistudio, jossa kuvaan mm. henkilökuvat. Suuremmalle kokoonpanolle ja lapsille rakennan studion isompaan tilaan. Huom. meillä asuu koiria.
Kun tarvitset

Pikkuisen enemmän


Kun tarvitset tavanomaisesta poikkeavan kuvauksen tai kuvan, pystyn jeesimään. Liikkuvan studion voi pystyttää mihin vain, ja jos sekään ei riitä, kuvaan voidaan vaihtaa vaikka koko tausta tai miljöö kuvankäsittelyssä. Omat kuvausasiakkaani saavat kiireen vaatiessa juhlapotretin vaikka jo samana päivänä juhlapöytää koristamaan.
Liikkuva studio
Käytössäni on mustien ja valkoisten taustojen lisäksi lukuisia vaaleita ja tummia värikartonkeja ja taustakankaita sekä Elinchromen ammattilaiskäyttöön tarkoitetut studio- ja akkusalamat valonmuokkaimineen. Studion voi siis käytännössä pystyttää mihin vain - vaikka jalkapallokentän reunalle tai keskelle metsää.

Taustakartonkien väreihin voi tutustua täällä: www.kuvat.fi/PAMWZ3TYCR
Digital Art & kuvankäsittely
Digital Artissa yhdistyvät perinteinen valokuvaus ja kuvankäsittely. Photoshopissa tavallinenkin valokuva herää uuteen eloon. Mahdottomasta tulee mahdollista ja pikkutytötkin lentävät.

Fantasiakuvauksessa ja useasta eri kuvasta muodostuvissa komposiittikuvissa työ hinnoitellaan tuntiveloituksella, koska kuvat täytyy ideoida sekä kuvaus suunnitella ja valmistella etukäteen. Teen tarvittaessa kuvankäsittelyä myös asiakkaan omiin kuviin.
Tulostus ja kuvatuotteet
Käytössäni on myös ammattitason valokuvatulostin. Pystyn tulostamaan tarpeen ja kiireen vaatiessa omille kuvausasiakkailleni pieniä määriä kuvatulosteita A3+ kokoon saakka Fine Art- ja premium-valokuvapapereille (mm. Hahnemühle Fine Art -taidepaperit ja premium-valokuvapapaperit sekä Canonin oma Pro Platinum -sarja). Varastossani ei kuitenkaan ole pohjukkeita, paspoja tai kehyksiä.

Suosittelen mielelläni kuvatuotteillesi sopivan toimittajan.
Valokuvauspalvelut yrityksille

Yritys- ja lehtikuvaus


Tämän päivän visuaalisessa maailmassa kuvat luovat nopeasti mielikuvia ja tunteita. Kuvaan personoidut valokuvat yrityksesi tai yhteisösi tarpeisiin - olipa kyseessä esimerkiksi brändikuvaus, henkilöstö- tai cv-kuvaus, tiimikuvaus, tuote- tai mainoskuvaus, liiketilan, työmaakohteen tai asunnon kuvaus. Myös tarinaanne tukevat lifestyle-kuvituskuvat voidaan yhdistää yrityskuvauspäivään. Lehtikuvauksessa otan kerronnallisia kuvia tilaajan toiveiden mukaisesti niin henkilöistä kuin tilanteista ja tapahtumistakin.
Erotu kilpailijoista
Räätälöityjen, omannäköisten kuvien tai kokonaisten kuvapankkien avulla yrityksesi erottuu kilpailijoistaan ja kiinnittää asiakkaasi huomion. Näytät kuvilla keitä olette, mitä teette ja miten. Kuvilla luodaan positiivinen ensivaikutelma ja fiilistä, nostetaan brändisi tunnettuutta, kerrotaan yrityksesi tarinaa ja viestitään arvomaailmasta.
Huolellinen kuvaussuunnitelma
Yrityskuvaus suunnitellaan aina huolella, toiveiden ja tarpeiden perusteella. Koska haluan oppia tuntemaan kuvattavani, suunnittelemme kuvauksen yhdessä joko kuvauslokaatiossa tai etäyhteydellä jo etukäteen. Käymme läpi ydinviestiänne ja kohderyhmiänne. Sekä tietenkin sitä mielikuvaa ja tunnetta, mitä haluatte kuvilla asiakkaillenne viestiä.
Visuaaliset tarinat
Laadukkaat kuvat lehtijutussa ovat vähintään yhtä tärkeitä kuin varsinainen teksti. Kuvat tukevat juttua ja herättävät lukijan mielenkiinnon. Kuvaan niin yksittäiset kuvat kuin laajemmat kuvareportaasitkin ja toimitan kuvat käsiteltyinä oikeassa koossa taittajaa tai www-taittajaa varten.
Markkinointiviestinnän palvelut

Graafinen suunnittelu


Tarvitsetko tyylikkään logon, esitteen tai virkistystä yrityksen identiteetille? Suunnittelen Sinulle myös lehtimainokset, asiakaslehdet ja vuosikertomukset, julisteet ja flyerit, käyntikortit, messumateriaalit sekä medianäyttösisällöt ja digibannerit. Myös lyhyet videot ja animoidut digimainokset.

Sisältö on suojattu. Hiiren kakkospainike ei toimi täällä.