19th Ave New York, NY 95822, USA

Info

Lähetä minulle viestiä Ota yhteyttä -sivun lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected] ja kerro, millaisesta kuvauksesta olisi kyse ja päivämäärän, milloin toivoisit kuvauksen tehtävän. Voit halutessasi lähettää minulle viestiä myös Facebookin Messengerissä tai Instagramin yksityisviestinä. Vastaan sinulle niin pian kuin mahdollista ja vahvistan kuvausajan, mikäli se sopii kalenteriini.

1. Kerää itsellesi vaikka Googlesta mielikuviasi ja kerro toiveistasi minulle jo ennen kuvausta. Millaisista kuvista pidät? Mistä et pidä?

2. Ole ajoissa paikalla, noin 5-10 minuuttia ennen sovittua aloitusaikaa.

3. Pukeudu vaatteisiin, joissa on mukava ja itsevarma olo. Sopivankokoinen ja sinunnäköinen vaate on just hyvä sulle. Mieti myös, mitä haluat kuvilla viestiä itsestäsi. Esimerkiksi CV-kuvaukseen ei kannata tulla villapaidassa, ellet halua välttämättä luoda rentoa ja boheemia mielikuvaa itsestäsi. Perhekuvauksissa keskenään toisiinsa sopivat vaatevärit tai tekstuurit luovat kuvaan harmonisen värimaailman. Logottomat vaatteet ovat ajattomia ja kuvia kelpaa katsella vielä vuosikymmenten päästäkin. Annan mielelläni vinkkejä sopivista kuvausvaatteista esim. lapsikuvaukseen.

4. Jos tulet YO- tai ammattiinvalmistumiskuvaukseen, ota mukaan lakki ja muut rekvisiitat. Voit halutessasi ottaa mukaan myös jotain harrastuksiisi tai tuleviin opintoihisi liittyvää tai vaikka perheen lemmikin. Lapsi- ja perhekuvauksissa on hyvä olla mukana myös ylimääräinen avustaja.

5. Ole oma itsesi. Kerro jännityksestäsi, niin koetan tehdä olostasi helpompaa. Nauti kuvauksesta!

1. Kuvauksen jälkeen lähetän sinulle laskun valokuvauksesta 1-2 vrk sisään. Lasku tulee sähköpostiisi Ukko.fi-laskutuspalvelusta, ellei muuta toimitustapaa ole sovittu. Laskulla on 14 vrk maksuehto.
 
2. Lähetän sähköpostiisi linkin kuvagalleriaan, jossa voit tehdä kuvavalintasi.
 
3. Kuvavalintojen jälkeen lähetän sinulle laskun valitsemistasi digitaalisista kuvatiedostoista. Laskulla on 14 vrk maksuehto. Kun maksu näkyy suorituksena Ukko.fi-palvelussa, toimitan sinulle valmiit kuvatiedostot kahdessa eri kuvakoossa haluamallasi tavalla, esim. Dropbox tai OneDrive-linkkinä, WeTransfer-siirtona tai voin lähettää sinulle linkin kuvagalleriani latauskansioon, josta voit tallentaa kuvat yhdellä klikkauksella koneellesi. Kuvien toimitusaika yleensä 1-2 viikkoa.
 

4. Lataa kuvat koneellesi. Tallenna ne varmuuden vuoksi vielä pariin muuhunkin paikkaan jemmaan, esim. pilvipalveluun (esim. Dropbox tai OneDrive), ulkoiselle kovalevylle, muistitikulle, tms…Säilytän alkuperäisiä kuvia arkistossani vain rajallisen ajan.

5. Jos tarvitset apua kuvien kanssa, laita viestiä. Autan sinua esim. valitsemaan printtikuvien toimittajan tai säädän kuvan rajausta/kuvasuhdetta/kokoa printtikuvia varten.

Ei, et saa jakaa koevedoskuvia somessasi. Ne on tarkoitettu vain sinun/perheesi nähtäväksi ennen lopullisia kuvia. Koevedosgalleria on tarkoitettu kuvavalintoja varten. Koevedoskuvat tunnistat isosta “Koevedos” vesileimasta kuvan päällä, eikä kuvia ole viimeistelty.

Kyllä, saat postata viimeisteltyjä kuvia someen tai nettisivuillesi. Voit myös teettää kuvista erilaisia kuvatuotteita: valokuvia, tauluja, kuvamukeja, you name it. Et voi kuitenkaan osallistua kuvilla kuvakilpailuun, sillä kuvien tekijänoikeudet säilyvät minulla. Kuvien julkaisun yhteydessä olisi kohteliasta mainita kuvaajan nimi, kiitos!

Saat valmiisiin kuviin vapaat käyttöoikeudet. Huomioithan kuitenkin seuraavat poikkeukset:

1. Kuvia ei saa myydä eikä luovuttaa kolmannelle osapuolelle taloudellisen hyödyn tavoittelemiseksi tai korvausta vastaan.

2. Kuvien muokkaus ei ole sallittua. Jos kuitenkin rajaat ottamiani kuvia uudelleen, käsittelet kuvia kuvankäsittelyohjelmalla, lisäät somekuviin filttereitä tms, tulee kuvankäsittelystä mainita kuvan yhteydessä, sillä kuvat eivät vastaa ulkoasultaan niitä kuvia, jotka olen toimittanut sinulle

 

Et saa, valitettavasti.

Valintagallerian kuviin on tehty vain perustason väri- ja valoisuussäädöt sekä suoristettu horisontit ja muut kaatuvat linjat. Kuvista ei ole poistettu esimerkiksi lentäviä irtohiuksia, pölyhiukkasia, roskia tai naarmuja ja naamanäppyjä. Kunhan teet kuvavalintasi, käsittelen kaikki valitut kuvat huolellisesti ja säädän jokaisen kuvan yksitellen.

Nou hätä! Näitä sattuu ja ihmisille tapahtuu. Sinulla on oikeus peruttaa kuvausaika, kunhan teet sen kirjallisesti (sähköposti). Lähetä peruutus viimeistään edellisenä arkipäivänä ennen sovittua kuvauspäivää. Mikäli peruutus tapahtuu alle 24 h sovitusta kuvauksesta, on minulla oikeus laskuttaa mahdollisesti jo syntyneet matka- tms. kulut.

Muistathan, että sairaana et voit tulla kuvaukseen, vaikka se tarkoittaisi viime hetken perumista. Kuvauspäivänä ota ensin yhteyttä puhelimitse, ja sitten lähetä sähköpostiin kirjallinen peruutus.

Kuvausaikatauluni ovat yleensä väljiä, joten peruuttamisen sijasta kuvauspäivää tai kellonaikaa voidaan myös siirtää.

Kuvausaikatauluni ovat yleensä väljiä, joten peruuttamisen sijasta kuvauspäivää tai kellonaikaa voidaan myös siirtää sateen takia. Sateella voimme myös kuvata sisällä tai käyttää hyväksi ulkona olevia katoksia, paviljonkeja, sateenvarjoja jne.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.